Selskapsmeny April

På selskapsmenyen vår kan du velge mellom en deilig 3- eller 5-retters meny med inspirasjon fra det franske kjøkken. Her handler det om god mat, gode smaker og en hyggelig atmosfære – alt tilrettelagt for en koselig kveld med venner, familie eller kollegaer.

Selskapsmeny

*Asperges Françaises
Smørstekt asparges, hollandaise, spekskinke og jordskokkchips
(3, 7, 12)

Gravet kveite
Syltet grønn eple, dill, jordskokk chips, pepperrotsaus
(4, 7, 12)

*Lieu Jaune Poêlé
Pannestekt lyr, rødbetpuré, blåskjellveloté,
appeslinbraisert endive og perlepotet
(4, 7, 12, 14)
eller
*Culotte d’agneau
Lammeculotte, sellerirotpuré, pommes anna,
chevre og lammesaus
(7, 8, 9, 12)

Plateau de fromages
Hjemmelaget knekkebrød & plommesyltetøy
(7, 12)

*Vahlrona sjokolademousse
Hasselnøttkrokan og tindvedcoulis
(3, 7, 8)

5 retter 1095 ,-

*3 retter 795,-

Allergier / Allergens:
1: Kornslag som inneholder gluten/ Grain containing gluten 2: Skalldyr/shellfish 3: Egg
4: Fisk/Fish 5: Peanøtter/Peanuts 6: Soyabønner/Soy 7:Melk (laktose)/Dairy 8: nøtter/nuts
9: Selleri/Celery 10: Sennep/Mustard 11: Sesam 12: Svoveldioksid/Sulfur 13: Lupin 14: Bløtdyr/Molluscs

Bienvenue chez nous!

© Le Mathis | Foto Jessica Hugøy |  Webdesign av Limedrop