Middagsmeny

Forrett
Escargots gratinés 6 stk 180
Snegler, persille og hvitløksmør
(1 hvete, 7, 12)
Fransk løksuppe 225
tradisjonell fransk løksuppe
(1 hvete, 6, 7, 12)
Moules marinière 225
Blåskjell, friske urter, hvitvin og fløte
(7, 12, 14)
Tartar de boeuf 235
Cornichons, gressløk og eggeplomme
(3, 10, 12)
Sopp parfait 180
Surdeigstoast, syltet sjalottløk og cornichons
(1 hvete, 3, 6, 7, 10, 12)
Østers ½ Dusin 350
Rødvinsvinaigrette (60,- per)
Østers (60,- per)
(14)
Allergener / allergens: 1 korn/grains 2: skalldyr/shellfish 3: egg 4: fisk/fish 5: peanøtter/peanuts 6: soya/soy 7: melk/dairy 8: nøtter/nuts 9: selleri/celery 10: sennep/mustard 11: sesam 12: svoveldioksid/sulfur 13: lupin 14: bløtdyr/mollucs
Hovedrett
Chou Grillé & Houmous 355
Grillet kål, urtehummus, syltet løk, gruyere og sitronvinaigrette
(7, 8, 12)
Moules Frites 395
Blåskjell, friske urter, hvitvin og fløte. Servert med pommes frites
(7, 12, 14)
Poulet à l’estragon 395
Kyllingbryst, grillet vårløk, nykål, pommes anna & estragonsjy
(7, 9, 12)
Venaison aux girolles 525
Mørbrad av hjort, sellerirotpure, syltet plomme, kantarell, pommes anna og rødvinsaus
(7, 9, 12)
Dagens Fangst 465
Pannestekt lokal hvit fisk, variasjon av kål, perlepotet og beurre blanc
(7, 9, 10, 12)
Boeuf Bourguignon 475
Fransk gryte med høyrygg av storfe, gulrot, rødvin og bacon. Servert med potetpuré
(4, 7, 12)
Le Mathis Entrecôte Classique 575
Serveres med béarnaise og pommes frites
(3, 7, 12)
Allergier / Allergens:
1: Kornslag som inneholder gluten/ Grain containing gluten 2: Skalldyr/shellfish 3: Egg
4: Fisk/Fish 5: Peanøtter/Peanuts 6: Soyabønner/Soy 7:Melk (laktose)/Dairy 8: nøtter/nuts
9: Selleri/Celery 10: Sennep/Mustard 11: Sesam 12: Svoveldioksid/Sulfur 13: Lupin 14: Bløtdyr/Molluscs
Dessert
Vahlrona sjokolademousse 165
Hasselnøttkrokan og tindvedcoulis
(3, 7, 8)
Crème brûlée 155
(3, 7)
Le Mathis “Tarte au Citron” 165
Med sitroncurd, bringebær og marengs
(1, 3, 7)
Allergier / Allergens:
1: Kornslag som inneholder gluten/ Grain containing gluten 2: Skalldyr/shellfish 3: Egg
4: Fisk/Fish 5: Peanøtter/Peanuts 6: Soyabønner/Soy 7:Melk (laktose)/Dairy 8: nøtter/nuts
9: Selleri/Celery 10: Sennep/Mustard 11: Sesam 12: Svoveldioksid/Sulfur 13: Lupin 14: Bløtdyr/Molluscs

