Middagsmeny
Forrett
Rillettes de poisson blanc 160
Hvit fisk, kremost, tomat og toast
(1 hvete og rug, 4, 7, 12)
Moules Marinière 300 gram 185
Blåskjell, fløte og urter 600 gram og fries 345
(7, 12, 14)
Rillettes de canard 190
Andelår, syltet løk og toast
(1, 7, 12)
Escargots gratinés 6 stk 195
Snegler, estragon og parmesan
(1 hvete, 7, 12)
Soppbuljong 195
Butterdeig, syltet kantarell og jordskokk
(1 hvete, 6, 7)
Biff tartar og Margbein 235
Jordskokkchips og syltet sennep
(10, 12)
Allergener / allergens: 1 korn/grains 2: skalldyr/shellfish 3: egg 4: fisk/fish 5: peanøtter/peanuts 6: soya/soy 7: melk/dairy 8: nøtter/nuts 9: selleri/celery 10: sennep/mustard 11: sesam 12: svoveldioksid/sulfur 13: lupin 14: bløtdyr/mollucs
Hovedrett
Bakt blomkål 295
Fennikel, sølvløk og potetkrem
(1 hvete, 7, 12)
Boeuf Bourguignon 345
Langtidskokt høyrygg og Potetkrem
(1 hvete, 7, 12)
Liveche kyllinglår 345
Tomat, bacon og ragu av puylinser
(7, 9, 12)
Ovnsbakt hvit fisk 395
Fennikel, Champagne og østerssaus og bakte småpoteter
(4, 7, 9, 12, 14)
Steak au poivre 395
Pepperbiff flambert i cognac, salat og pommes frites
(7, 10, 12)
Allergener / allergens: 1 korn/grains 2: skalldyr/shellfish 3: egg 4: fisk/fish 5: peanøtter/peanuts 6: soya/soy 7: melk/dairy 8: nøtter/nuts 9: selleri/celery 10: sennep/mustard 11: sesam 12: svoveldioksid/sulfur 13: lupin 14: bløtdyr/mollucs
Dessert
Tarte tatin 135
Vaniljeis fra hallaisen
(1 hvete, 7)
Crème brûlée 145
(3, 7)
Chocolat crémeux 155
Bringebær og hasselnøtter
(3, 7, 8 hassel)