Middagsmeny
Forrett
Escargots gratinés 6 stk 160
Snegler, persille og hvitløksmør
(1 hvete, 7, 12)
Kalvebrissel 160
Grillet og soltørket tomat
(1, 3, 9, 10, 12)
Andeleverpaté 165
Confiture & toast
(1 hvete, 3, 7, 12)
Tartar de boeuf 185
Cornichons, gressløk og eggeplomme
(3, 10, 12)
Klassisk løksuppe 185
(1, 7, 9, 12)
Asparges 235
Luftig hollandaise og skinke
(3, 7, 12)
Østers ½ Dusin 350
Rødvinsvinaigrette (60,- per)
Østers (60,- per)
(14)
Allergener / allergens: 1 korn/grains 2: skalldyr/shellfish 3: egg 4: fisk/fish 5: peanøtter/peanuts 6: soya/soy 7: melk/dairy 8: nøtter/nuts 9: selleri/celery 10: sennep/mustard 11: sesam 12: svoveldioksid/sulfur 13: lupin 14: bløtdyr/mollucs
Hovedrett
Choux farcis 295
Fylt savoykål med ratatouille, couscous og paprikasaus
(1, 12)
Moules Marinière
300 gram 185
600 gram med frites 345
Blåskjell, estragon, hvitvin og fløte
(7, 12, 14)
Kalvebryst 375
Glaserte gulrøtter, syltet rødløk og rødvinsaus
(7, 9, 12)
Bouillabaisse 425
Tomatisert fisk og skalldyrgryte, gratinert sjøkreps og safran
(3, 4, 9, 10, 12, 14)
Coq au vin jaune 425
Morkel, sølvløk og potetkrem
(7, 12)
Milk-poached halibut 445
Serveres med beurre blanc og brokkolini
4, 7, 14
Le Mathis Entrecôte Classique 550
Served with béarnaise and pommes frites
(3, 7, 12)
Allergier / Allergens:
1: Kornslag som inneholder gluten/ Grain containing gluten 2: Skalldyr/shellfish 3: Egg
4: Fisk/Fish 5: Peanøtter/Peanuts 6: Soyabønner/Soy 7:Melk (laktose)/Dairy 8: nøtter/nuts
9: Selleri/Celery 10: Sennep/Mustard 11: Sesam 12: Svoveldioksid/Sulfur 13: Lupin 14: Bløtdyr/Molluscs
Dessert
Hvit sjokolade ganache 115
Blodappelsin og pasjonsfrukt-tuille
(1, 3, 7)
Crème brûlée 135
(3, 7)
Eclair 145
Vaniljeparfait og grønn pepper
(1, 3, 7)
Allergier / Allergens:
1: Kornslag som inneholder gluten/ Grain containing gluten 2: Skalldyr/shellfish 3: Egg
4: Fisk/Fish 5: Peanøtter/Peanuts 6: Soyabønner/Soy 7:Melk (laktose)/Dairy 8: nøtter/nuts
9: Selleri/Celery 10: Sennep/Mustard 11: Sesam 12: Svoveldioksid/Sulfur 13: Lupin 14: Bløtdyr/Molluscs