Middagsmeny
Forrett
Østers ½ Dusin 320
Rødvinsvinaigrette (1 stk 55,-)
12, 14
Froskelår 235
Hvitløk, persille
1(hvete), 7, 12
Hvit asparges 295
Trøffelmajones, ørretrogn, mandel
3, 4, 7, 8, 10, 12
Braisert purreløk (vn) 145
Sprø hvitløk, sitronvinaigrette
0
Posjert pære og roquefort (v) 165
Hjertesalat, vinaigrette, sprø sjalottløk
7, 10, 12
Escargots 205
Snegler, hvitløk, persille, brød
1(hvete), 7
Créme Vichyssoise (v) 165
Kremet suppe av potet og purreløk, servert med krutonger.
1(hvete), 7, 9, 12
Margbein 185
Cornichons, toast, sennep
1(hvete), 7, 10
Tartar de Boeuf (70g) 165
Eggeplomme, parmesan, dill
3, 7, 10
Pâté en Croûte 185
Syltede grønnsaker, gressløkmajones
1(hvete), 3, 7, 8(pistasj), 12
Hovedrett
Moules Frites 295
Blåskjell, fløte, salvie, fermentert chili, pommes frites
7, 12, 14
Skrei med sauce Bordelaise 390
Aspargesbønner, tomat, bakte småpoteter
7, 9, 10, 12
Entrecôte (250g) 410
Bèarnaise eller pepper sause, pommes frites
3, 7, 12
Coq au Vin 375
Rødvinsbraisert kyllinggryte, servert med potetpuré
7, 9, 10, 12
Vegetarrett (vegan også mulig) 315
Alt vi vet om denne er at den ikke er med kjøtt eller fisk.
Allergen; spør din servitør
Allergier / Allergens:
1: Kornslag som inneholder gluten/ Grain containing gluten 2: Skalldyr/shellfish 3: Egg
4: Fisk/Fish 5: Peanøtter/Peanuts 6: Soyabønner/Soy 7:Melk (laktose)/Dairy 8: nøtter/nuts 9: Selleri/Celery 10: Sennep/Mustard 11: Sesam 12: Svoveldioksid/Sulfur 13: Lupin 14: Bløtdyr/Molluscs
Dessert
Sjokoladesufflé 140
Vaniljesaus med appelsin
1(hvete), 3, 7
Sitronterte 130
Marengs og revet pistasj
1(hvete), 3, 7
Créme Brûlée 149
3, 7
Vi har også et stort utvalg oster
servert fra vår franske ostetralle.