Middagsmeny
Forrett
Østers ½ Dusin 320
Rødvinsvinaigrette (1 stk 55,-)
14
Bakt kveite 210
Beurre blanc, gressløksolje, erter
4, 7, 12
Sjallott og rødvin tarte tatin (v) 165
Rødvinsbraisert sjalottløk, roquefort, agurkspirer
1(hvete), 7, 12
Asparges (v) 295
Trøffelmajones, ørretrogn, mandler
3, 4, 7, 8, 10, 12
Gratinerte Escargots 210
Snegler, hvitløk, estragon, brød
1(hvete), 7
Kyllingleverpaté 175
Syltet reddik, sprø bacon, eple og rosinmarmelade
1(hvete), 3, 7, 8(pistasj), 12
Cuisses de grenouille 235
Froskelår, hvitløk, persille
1(hvete), 7, 12
Margbein 190
Cornichons, toast, sennep
1(hvete), 7, 10
Tartar de Boeuf (70g) 175
Eggeplomme, parmesan, dill
3, 7, 10
Hovedrett
Moules Frites 305
Blåskjell, fermentert tomat, Pimente d´espelette,
pommes frites
9, 12, 14
Pannestekt Uer 395
Sauce vierge, sprø purreløk, confitert potet
4, 7, 12
Vårkylling 380
Glaserte rotgrønnssker, stekt sopp fra Hella sopperi,
bakte poteter
7, 9, 12
Entrecôte (250g) 410
Bèarnaise eller/or pepper sauce, pommes frites
3, 7, 12
Alsace Choucrute 375
Lettrøkt ytrefilet av svin, fermentert kål,
hjemmelaget andepølse, pølse “Toulouse”
3, 7,8(pistasj), 9, 12
Sellerirot «steak» (v/vn) 345
Glaserte rotgrønnsaker, bakte poteter,
stekt sopp fra Hella sopperi
6, 7, 9, 12
Allergier / Allergens:
1: Kornslag som inneholder gluten/ Grain containing gluten 2: Skalldyr/shellfish 3: Egg
4: Fisk/Fish 5: Peanøtter/Peanuts 6: Soyabønner/Soy 7:Melk (laktose)/Dairy 8: nøtter/nuts
9: Selleri/Celery 10: Sennep/Mustard 11: Sesam 12: Svoveldioksid/Sulfur 13: Lupin 14: Bløtdyr/Molluscs
Dessert
Konfektkake med Valrhona sjokolade 140
Solbær
3, 7
Crepe Suzette 145
Appelsin, karamell
1(hvete), 3, 7, 12
Créme Brûlée 149
3, 7
Vi har også et nydelig utvalg av oster fra vår ostetralle.