Middagsmeny

Forrett

Østers ½ Dusin   320
Rødvinsvinaigrette (1 stk 55,-)
14

Bakt kveite    210
Beurre blanc, gressløksolje, erter
4, 7, 12

Sjallott og rødvin tarte tatin (v)    165
Rødvinsbraisert sjalottløk, roquefort, agurkspirer
1(hvete), 7, 12

Asparges (v)    295
Trøffelmajones, ørretrogn, mandler
3, 4, 7, 8, 10, 12

Gratinerte Escargots    210
Snegler, hvitløk, estragon, brød
1(hvete), 7

Kyllingleverpaté    175
Syltet reddik, sprø bacon, eple og rosinmarmelade
1(hvete), 3, 7, 8(pistasj), 12

Cuisses de grenouille    235
Froskelår, hvitløk, persille
1(hvete), 7, 12

Margbein    190
Cornichons, toast, sennep
1(hvete), 7, 10

Tartar de Boeuf (70g)     175
Eggeplomme, parmesan, dill
3, 7, 10

Hovedrett

Moules Frites     305
Blåskjell, fermentert tomat, Pimente d´espelette,
pommes frites
9, 12, 14

Pannestekt Uer    395
Sauce vierge, sprø purreløk, confitert potet
4, 7, 12

Vårkylling    380
Glaserte rotgrønnssker, stekt sopp fra Hella sopperi,
bakte poteter
7, 9, 12

Entrecôte (250g)    410
Bèarnaise eller/or pepper sauce, pommes frites
3, 7, 12

Alsace Choucrute    375
Lettrøkt ytrefilet av svin, fermentert kål,
hjemmelaget andepølse, pølse “Toulouse”
3, 7,8(pistasj), 9, 12

Sellerirot «steak» (v/vn)    345
Glaserte rotgrønnsaker, bakte poteter,
stekt sopp fra Hella sopperi
6, 7, 9, 12

Allergier / Allergens:
1: Kornslag som inneholder gluten/ Grain containing gluten 2: Skalldyr/shellfish 3: Egg
4: Fisk/Fish 5: Peanøtter/Peanuts 6: Soyabønner/Soy 7:Melk (laktose)/Dairy 8: nøtter/nuts
9: Selleri/Celery 10: Sennep/Mustard 11: Sesam 12: Svoveldioksid/Sulfur 13: Lupin 14: Bløtdyr/Molluscs

Dessert

Konfektkake med Valrhona sjokolade  140
Solbær
3, 7

Crepe Suzette  145
Appelsin, karamell
1(hvete), 3, 7, 12

Créme Brûlée  149

3, 7

Vi har også et nydelig utvalg av oster fra vår ostetralle.