Middagsmeny

Forrett

Escargots gratinés 6 stk 175
Snegler, persille og hvitløksmør
(1 hvete, 7, 12)

Andeleverpaté 175
Confiture & toast
(1 hvete, 3, 7, 12)

Tartar de boeuf  185
Cornichons, gressløk og eggeplomme
(3, 10, 12)

Klassisk løksuppe 195
(1, 7, 9, 12)

Asparges 235
Luftig hollandaise og skinke
(3, 7, 12)

Østers ½ Dusin 350
Rødvinsvinaigrette (60,- per)
Østers (60,- per)
(14)

Allergener / allergens: 1 korn/grains 2: skalldyr/shellfish 3: egg 4: fisk/fish 5: peanøtter/peanuts 6: soya/soy 7: melk/dairy 8: nøtter/nuts 9: selleri/celery 10: sennep/mustard 11: sesam 12: svoveldioksid/sulfur 13: lupin 14: bløtdyr/mollucs

Hovedrett

Choux farcis 295
Fylt savoykål med ratatouille, couscous og paprikasaus
(1, 12)

Moules Marinière
300 gram 215
600 gram med frites 365
Blåskjell, estragon, hvitvin og fløte
(7, 12, 14)

Confitert svinenakke 395
Jordskokkchips, portobello og aligot – potetpure med brie de Meaux
(7, 10, 12)

Dagens fangst Meuniere 395
Pannestekt hvitfisk vendt i mel
Salat, vårens grønnsaker, beurre noisette, kapers og gressløk
(1 hvete, 4, 7)

Bouillabaisse 435
Tomatisert fisk og skalldyrgryte, gratinert sjøkreps og safran
(3, 4, 9, 10, 12, 14)

Andebryst 495
Gresskarpure, bakt jordskokk, syltet bjørnebær, krokett,
grønnkålchips og rødvinssaus
(1 hvete, 7, 8, 12)

Le Mathis Entrecôte Classique 550
Serveres med béarnaise og pommes frites
(3, 7, 12)

Allergier / Allergens:
1: Kornslag som inneholder gluten/ Grain containing gluten 2: Skalldyr/shellfish 3: Egg
4: Fisk/Fish 5: Peanøtter/Peanuts 6: Soyabønner/Soy 7:Melk (laktose)/Dairy 8: nøtter/nuts
9: Selleri/Celery 10: Sennep/Mustard 11: Sesam 12: Svoveldioksid/Sulfur 13: Lupin 14: Bløtdyr/Molluscs

Dessert

Rabarbra sommerdrøm 135
Med hvit sjokolade namalaka, bringebærcoulis, sitronkrem og marengs
(1, 3, 7)

Crème brûlée  135
(3, 7)

Bærterte 145
Med vanilje og ferske bær
(1, 3, 7)

Allergier / Allergens:
1: Kornslag som inneholder gluten/ Grain containing gluten 2: Skalldyr/shellfish 3: Egg
4: Fisk/Fish 5: Peanøtter/Peanuts 6: Soyabønner/Soy 7:Melk (laktose)/Dairy 8: nøtter/nuts
9: Selleri/Celery 10: Sennep/Mustard 11: Sesam 12: Svoveldioksid/Sulfur 13: Lupin 14: Bløtdyr/Molluscs