17. MAI

På nasjonaldagen dekker vi opp et bugnende frokostbord med norsk og franske favoritter. Fra 12:00 og utover er det mulig å bestille et utvalg retter fra vår a la carte meny

Frokostmeny 09:00-12:00

Baguette

Croissant & Pain au chocolate

Jordbærsyltetøy

Brie de meaux, comte 15 mnd, fourme d’ambert

Croque monsieur

quiche lorraine

Einerøkt laks

Grillskinke & spekeskinke fra Bayonne

Roastbeef

potetsalat

Tomater og frisk salat

750,- per person
375,- for barn

Allergener: egg, melk, hvete, sulfitt, sennep, fisk

A la carte meny 12:00-20:00

Forrett

Andeleverpaté 175
Confiture & toast
(1 hvete, 3, 7, 12)

Charcuterie 
3 oster 225
6 oster 395
Serveres med et utvalg tradisjonelle franske skinker, ost og tilbehør.

Kremet blåskjell
300 gram 215
600 gram med frites 365
Blåskjell, estragon, hvitvin og fløte
(7, 12, 14)

Asparges 235
Luftig hollandaise og skinke
(3, 7, 12)

Gratinerte sjøkreps 350
(1, 7, 9, 12)

Østers ½ Dusin 350
Rødvinsvinaigrette (60,- per)
Østers (60,- per)

Hovedrett

Choux farcis 295
Fylt savoykål med ratatouille, couscous og paprikasaus
(1, 12)

Bouillabaisse 435
Tomatisert fisk og skalldyrgryte, gratinert sjøkreps og safran
(3, 4, 9, 10, 12, 14)

Le Mathis Entrecôte Classique 550
Served with béarnaise and pommes frites
(3, 7, 12)

Dessert

Crème brûlée  135
(3, 7)

Pavlova 145
Sitroncurd og bringebær
(3, 7, 12)

Allergier / Allergens:
1: Kornslag som inneholder gluten/ Grain containing gluten 2: Skalldyr/shellfish 3: Egg
4: Fisk/Fish 5: Peanøtter/Peanuts 6: Soyabønner/Soy 7:Melk (laktose)/Dairy 8: nøtter/nuts
9: Selleri/Celery 10: Sennep/Mustard 11: Sesam 12: Svoveldioksid/Sulfur 13: Lupin 14: Bløtdyr/Molluscs

© Le Mathis | Foto Jessica Hugøy |  Webdesign av Limedrop