3-retter

  795,-

Månedens meny er laget i sammarbeid med filmen Pot-au-feu og lar dere smake 3 retter fra filmen

Forrett

Asparges 
Luftig hollandaise og skinke
(3, 7, 12)

Hovedrett

Melkeposjert kveite
Med beurre blanc og brokkolini

(4, 7, 14)

Dessert

Omelette Norvégienne  145
Sukkerbrød, vaniljeparfait og marengs flambert i cointreau

(1 hvete, 3, 7)

Allergier / Allergens:
1: Kornslag som inneholder gluten/ Grain containing gluten 2: Skalldyr/shellfish 3: Egg
4: Fisk/Fish 5: Peanøtter/Peanuts 6: Soyabønner/Soy 7:Melk (laktose)/Dairy 8: nøtter/nuts
9: Selleri/Celery 10: Sennep/Mustard 11: Sesam 12: Svoveldioksid/Sulfur 13: Lupin 14: Bløtdyr/Molluscs