17. MAI
På nasjonaldagen dekker vi opp et bugnende frokostbord med norsk og franske favoritter. Fra 12:00 og utover er det mulig å bestille et utvalg retter fra vår a la carte meny
Frokostmeny 09:00-12:00
Baguette
Croissant & Pain au chocolate
Jordbærsyltetøy
Brie de meaux, comte 15 mnd, fourme d’ambert
Croque monsieur
quiche lorraine
Einerøkt laks
Grillskinke & spekeskinke fra Bayonne
Roastbeef
potetsalat
Tomater og frisk salat
750,- per person
375,- for barn
Allergener: egg, melk, hvete, sulfitt, sennep, fisk
A la carte meny 12:00-20:00
Forrett
Andeleverpaté 175
Confiture & toast
(1 hvete, 3, 7, 12)
Charcuterie
3 oster 225
6 oster 395
Serveres med et utvalg tradisjonelle franske skinker, ost og tilbehør.
Kremet blåskjell
300 gram 215
600 gram med frites 365
Blåskjell, estragon, hvitvin og fløte
(7, 12, 14)
Asparges 235
Luftig hollandaise og skinke
(3, 7, 12)
Gratinerte sjøkreps 350
(1, 7, 9, 12)
Østers ½ Dusin 350
Rødvinsvinaigrette (60,- per)
Østers (60,- per)
Hovedrett
Choux farcis 295
Fylt savoykål med ratatouille, couscous og paprikasaus
(1, 12)
Bouillabaisse 435
Tomatisert fisk og skalldyrgryte, gratinert sjøkreps og safran
(3, 4, 9, 10, 12, 14)
Le Mathis Entrecôte Classique 550
Served with béarnaise and pommes frites
(3, 7, 12)
Dessert
Crème brûlée 135
(3, 7)
Pavlova 145
Sitroncurd og bringebær
(3, 7, 12)
Allergier / Allergens:
1: Kornslag som inneholder gluten/ Grain containing gluten 2: Skalldyr/shellfish 3: Egg
4: Fisk/Fish 5: Peanøtter/Peanuts 6: Soyabønner/Soy 7:Melk (laktose)/Dairy 8: nøtter/nuts
9: Selleri/Celery 10: Sennep/Mustard 11: Sesam 12: Svoveldioksid/Sulfur 13: Lupin 14: Bløtdyr/Molluscs