Lunsjmeny
Escargotes gratine 160 ,-
Persille og hvitløksmør
(1, 7)
Klassisk løksuppe 185
Confiture og toast
(1, 7, 9, 12)
Kalvebrisselsalat 265
Fritert kalvebrissel, salat, soltørket og grillet tomat
(1, 3, 10, 12)
Brandade 225
Gratinert plukkfisk, fennikel og dill
(1 hvete, 4, 7, 12)
Østers 1/2 dusin 350 ,-
Rødvinsvinaigrette
(14)
Andeleverpaté 195
Confiture og toast
(1, 3, 7, 12)
Croque monsieur 225
Gratinert ostesmørbrød med ost og skinke, servert med salat
(1 hvete, 7, 10, 12)
Tartar de boeuf 245
Cornichons, gressløk og eggeplomme, serveres med pommes frites
(9, 10, 12)
Moules frites 600g 345
Blåskjell, estragon, hvitvin og fløte
(7, 12, 14)
Le Mathis Entrecôte Classique 550
Servert med Béarnaise og pommes frites
(7, 12, 14)
Allergener / allergens: 1 korn/grains 2: skalldyr/shellfish 3: egg 4: fisk/fish 5: peanøtter/peanuts 6: soya/soy 7: melk/dairy 8: nøtter/nuts 9: selleri/celery 10: sennep/mustard 11: sesam 12: svoveldioksid/sulfur 13: lupin 14: bløtdyr/mollucs
Utvalg av desserter og oster servert fra vår franske serveringstralle