Lunsjmeny

Escargotes gratine 160 ,-
Persille og hvitløksmør
(1, 7)

Klassisk løksuppe  185
Confiture og toast
(1, 7, 9, 12)

Kalvebrisselsalat 265
Fritert kalvebrissel, salat, soltørket og grillet tomat
(1, 3, 10, 12)

Brandade    225
Gratinert plukkfisk, fennikel og dill
(1 hvete, 4, 7, 12)

Østers 1/2 dusin 350 ,-
Rødvinsvinaigrette
(14)

Andeleverpaté   195
Confiture og toast
(1, 3, 7, 12)

Croque monsieur   225
Gratinert ostesmørbrød med ost og skinke, servert med salat
(1 hvete, 7, 10, 12)

Tartar de boeuf 245
Cornichons, gressløk og eggeplomme, serveres med pommes frites
(9, 10, 12)

Moules frites 600g   345
Blåskjell, estragon, hvitvin og fløte
(7, 12, 14)

Le Mathis Entrecôte Classique  550
Servert med Béarnaise og pommes frites
(7, 12, 14)

Allergener / allergens: 1 korn/grains 2: skalldyr/shellfish 3: egg 4: fisk/fish 5: peanøtter/peanuts 6: soya/soy 7: melk/dairy 8: nøtter/nuts 9: selleri/celery 10: sennep/mustard 11: sesam 12: svoveldioksid/sulfur 13: lupin 14: bløtdyr/mollucs

Utvalg av desserter og oster servert fra vår franske serveringstralle