10. OKTOBER 2024

Vin & Mat med Niklas

Sett av kvelden for en smakfull opplevelse!

Niklas Jonasson fra Vininor kommer på besøk, og vi serverer en herlig 3-retters meny med Trimbach-viner til hver rett.

Én rett, én vin – tre ganger nytelse!

Underveis deler Niklas gode historier og insider-tips om vinene og regionen.

Dette vil du ikke gå glipp av – sikre deg en plass og bli med på moroen!

Kveldens meny består av:

Svineknoke terrine
Syltet sennepsfrø, syltet løk og aprikos marmelade.
(10, 12)

And
Fransk bønne casoulette
(12)

Eple terte tatin
Med epler i sesong og hjemmelaget vaniljeis
(1, 3, 7)

995,-

Prisen inkluderer mat og vinpakke.

Bienvenue!

Allergener / allergens: 1: korn/grains 2: skalldyr/shellfish 3: egg 4: fisk/fish 5: peanøtter/peanuts 6: soya/soy 7:
melk/dairy 8: nøtter/nuts 9: selleri/celery 10: sennep/mustard 11: sesam 12: svoveldioksid/sulfur 13: lupin 14:

bløtdyr/mollucs