10. OKTOBER 2024
Vin & Mat med Niklas
Sett av kvelden for en smakfull opplevelse!
Niklas Jonasson fra Vininor kommer på besøk, og vi serverer en herlig 3-retters meny med Trimbach-viner til hver rett.
Én rett, én vin – tre ganger nytelse!
Underveis deler Niklas gode historier og insider-tips om vinene og regionen.
Dette vil du ikke gå glipp av – sikre deg en plass og bli med på moroen!
Kveldens meny består av:
Svineknoke terrine
Syltet sennepsfrø, syltet løk og aprikos marmelade.
(10, 12)
And
Fransk bønne casoulette
(12)
Eple terte tatin
Med epler i sesong og hjemmelaget vaniljeis
(1, 3, 7)
995,-
Prisen inkluderer mat og vinpakke.
Bienvenue!
Allergener / allergens: 1: korn/grains 2: skalldyr/shellfish 3: egg 4: fisk/fish 5: peanøtter/peanuts 6: soya/soy 7:
melk/dairy 8: nøtter/nuts 9: selleri/celery 10: sennep/mustard 11: sesam 12: svoveldioksid/sulfur 13: lupin 14:
bløtdyr/mollucs